Jubileumsfest!

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

ECO

EvoBike ECO-serien erbjuder prisvärda elcyklar med klassisk design och hög komfort, idealiska för stadscykling. Dessa elcyklar kombinerar stil, funktionalitet och värde, perfekta för alla typer av elcyklare.

1 produkter

Spara 7 000 kr
Evobike ECO-7 - Dam

Evobike ECO-7 - Dam

Evobike ECO-7 är alternativet för dig som vill ha en stadig och komfortabel city...

Ej i lager

Rek.pris: 23 999 kr
16 999 kr
ink. moms

 

ECO-serien från EvoBike

 

EvoBike ECO – där modern teknologi möter klassisk svensk design och enastående komfort. I vår ECO-serie hittar du elcyklar som är särskilt utformade för att erbjuda dig en fantastisk cykelupplevelse, oavsett om du navigerar genom stadens gator eller utforskar lugna förortsområden. Med ett fokus på hållbarhet, användarvänlighet och tillförlitlig prestanda ger EvoBike ECO dig friheten att njuta av varje resa, stödd av toppmodern teknik och ett stort värde för pengarna.

 

Fördelar med EvoBike ECO-serien:

 

Prisvärdhet: EvoBike ECO erbjuder högkvalitativa elcyklar till överkomliga priser, vilket ger utmärkt värde för pengarna.

Komfort och anpassningsbarhet: Med en upprätt körställning och justerbar styrstam garanterar ECO-serien en skön åktur anpassad efter dina behov.

Kvalitetskomponenter: Trots sitt pris, innehåller serien toppmoderna teknologier och kvalitetskomponenter som effektiva navmotorer, högkapacitets litiumbatterier och Shimanos växelsystem för en smidig cykelupplevelse.

Stilren design: ECO-serien kombinerar klassisk svensk design med praktisk funktionalitet, perfekt för den stilmedvetna cyklisten.

 

Varför välja EvoBike ECO?

 

Hållbarhet och lång livslängd: EvoBike ECO erbjuder robust konstruktion och avancerad teknik för långvarig användning och hållbarhet.

Förbättrad rörlighet i stadslandskapet: ECO-seriens smidiga navmotor och justerbara assistans gör stadspendling effektiv och enkel.

Ekonomisk effektivitet: Låga driftskostnader och underhåll gör ECO-serien till en kostnadseffektiv transportlösning.

Hälsa och välbefinnande: Regelbunden användning av ECO-elcykeln främjar fysisk aktivitet och bidrar till ökat välbefinnande.

 

Frågor och svar om EvoBike ECO

 

Vad skiljer EvoBike ECO från andra elcykelserier?

 

EvoBike ECO-serien utmärker sig genom sin kombination av prisvärdhet, svensk design och avancerad teknik, vilket gör den till ett utmärkt val för både nya och erfarna elcykelanvändare.

 

Hur lång är räckvidden på en EvoBike ECO elcykel?

 

Räckvidden varierar beroende på flera faktorer som terräng, cyklistens vikt och val av assistansnivå, men generellt erbjuder ECO-serien en räckvidd på ca 45-100 km per laddning.

 

Kan jag justera körställningen på min EvoBike ECO?

 

Ja, tack vare den vinklingsbara styrstammen kan du enkelt justera både höjd och vinkel på styret för att hitta en körställning som passar just dig.

 

Är EvoBike ECO lämplig för långa cykelturer?

 

Absolut. Med dess komfortabla körställning, pålitliga batteri och mångsidiga prestanda är ECO-serien perfekt för både dagliga pendlingar och längre utflykter.

 

Vilken underhåll krävs för en EvoBike ECO elcykel?

 

Liksom alla elcyklar kräver ECO-serien regelbunden kontroll och underhåll av bromsar, däck och batteri för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet. Läs vår guide om första service som ska utföras 1-3 månader efter att du fått din nya elcykel och vår guide om regelbunden Service & Underhåll.

 

Hur hanterar jag batteriet för bästa möjliga livslängd?

 

För att maximera batteriets livslängd, undvik att förvara det i extremt varma eller kalla temperaturer, och ladda det regelbundet även när cykeln inte används frekvent.

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL