Jubileumsfest!

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Om oss - Evobike.se

Move smart med en elcykel från Evobike.

Med en elcykel från Evobike får du mycket elcykel för pengarna. Underlätta din vardag – oavsett om det handlar om att slippa trängas i kollektivtrafiken, sitta fast i långa bilköer eller hämta och lämna barn på förskolan, så kommer en elcykel från Evobike att göra din vardag lite lättare.

 

Testvinnande ellcyklar tillverkade i Portugal och designade i Sverige

Elcyklar från Evobike är tillverkade i Portugal och designade i Sverige och har flera gånger blivit utsedda till bäst i test. Med över 20 års erfarenhet från cykelbranschen har våra utvecklare designat elcyklar som inte bara ska hålla för våra nordiska förhållanden, utan även var både bekväma och roliga att cykla med. Tack vare att vi äger hela processen från produktutveckling och inköp till kundtjänst och lagerplock kan vi erbjuda högkvalitativa elcyklar till ett bra pris – mycket elcykel för pengarna helt enkelt. Från vårt lager i Roslagen skickas våra elcyklar varje dag, året runt. Vi har också en kundtjänst som bemannad året runt och finns där för dig om du har några frågor.

 

Trygg innan, under och efter ditt köp

Är det din första elcykel? Vi har satt samman flera olika guider som kan hjälpa dig inför ditt köp. Klicka HÄR för att hitta alla våra samlade tips och guider samla. Där finns det, utöver köpguider, också tips som underlättar ditt liv med elcykel när du väl har fått hem din Evobike.

 

En del av Nordbutiker AB

Evobike är en del av Norbutiker AB. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus inom området lätta eldrivna fordon såsom elcyklar, elsparkcyklar, elmopeder och eldrivna promenadscooters. Vi driver ett antal webbutiker i Norden där vi främst säljer våra egna varumärken. Sedan starten 2006 har vi levererat eldrivet till över 200.000 nöjda kunder i hela Norden. 

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL