Kundservice

Elcykel Mittmotor

Eldriven mittmotor med trycksensor
EvoBikes elcyklar med mittmotor är av modellen EvoBike Sport med skillnaden att motorn är placerad i mitten av cykeln. Alla våra Sport-modeller kan du läsa om HÄR. En mittmotor gör att elcykeln känns välbalanserad samtidigt som motorassistansen känns mycket naturlig. Man skulle kortfattat kunna förklara att en mittmotor ger dig som cyklar upplevelsen av att vara väldigt stark i benen medan en navmotor ger känslan av att du har ett drivande hjul på cykeln. Mittmotorn kommer från välkända Bafang och har trycksensor. Det innebär att elcykelns motor lägger på mer kraft ju hårdare du trampar istället för att anpassas efter hur snabbt pedalerna roterar. Detta är en stor fördel eftersom det oftast är när du trampar hårt som du vill ha mest motorhjälp.

Sportig elcykel perfekt för pendling
EvoBike Sport är en perfekt hybrid elcykel: en sportig elcykel med möjlighet att ställa in styrstammen för att få en mer upprätt körställning. EvoBike Sport Mittmotor är en ultimat pendlarcykel för dig som inte längre vill ta bilen eller åka kollektivt.

EvoBike Sport Mid-Drive har ett utanpåliggande växelsystem från Shimano Altus som har åtta lägen. Ett utanpåliggande växelsystem ger ett lågt rullmotstånd och ett brett växelspann och som med alla andra utanpåliggande växelsystem byter du växel medan du trampar. Bromssystemet består av effektiva skivbromsar för både fram- och bakhjulet. Detta ger ordentlig bromskraft i alla lägen. Elcykeln levereras till 95% färdigmonterad med båda hjulen på plats. Det enda du själv gör är att räta upp styret och skruva fast pedalerna.

Bäst i test
EvoBike Sport Mittmotor har flera gånger gått ut som segrare i olika tester av elcyklar. Sport-8 Mid-Drive har vunnit bäst i test både i Aftonbladets (kategori unisex/dam) och Vi Bilägares tester under 2018. Läs mer om elcykeltesterna och våra övriga testvinnande elcyklar HÄR.

Elcykel EvoBike Sport-8 Mid-Drive 250W 2021 - Vit, Dam
   
19 995:-
(Ord. pris: 21 995:-)
   I lager 
Elcykel EvoBike Sport-8 Mid-Drive 250W 2021 - Svart, Herr
  
19 995:-
(Ord. pris: 21 995:-)
   Produkten har utgått