Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Spara 7 000 kr

Evobike CLASSIC-7 - Herr

15 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 22 999 kr

Åter i lager 2024-07-18

  • Du sparar7 000 kr
  • Bekväm retrocykel med stil
  • Upp till 100 km räckvidd/laddning
  • Perfekt stadscykel!

Produktbeskrivning

Evobike CLASSIC-7 är en riktig glidarcykell i herrmodell med trendig design och superkomfort. Körställningen är avslappnad och mycket komfortabel med en bred sadel, ett klassiskt styre och sju växlar. Nu kommer Classic-7 dessutom med vissa uppdateringar i designen, så som ett mer slimmad batteri, en mindre OLED-display på styret och ännu stadigare pakethållare, vilket gör populära Evobike Classic bättre än någonsin!

Design

Designmässigt är CLASSIC-7 en fullträff med läckra färger och läderdetaljer på handtaget handtag samt bruna punkteringsfria däck. Pakethållare finns både fram och bak. Detaljer som skärmar, kedjeskydd och pakethållare är lackerade i samma färg som cykelns ram, vilket ger ett lyxigt och retro intryck.

En uppdaterad OLED-display på styret samt ett mindre batteri ger elcykeln en uppdaterat look, utan att retrodesignen kompromissas med.

Prestanda och användning

På styret finns en snygg bakgrundsbelyst OLED-display som du använder för att ställa in hur mycket motorn skall hjälpa till i fem nivåer. Här visas även information om batteriets status, hastighet, medelhastighet, maxhastighet och distansmätare. Du reglerar även cykelns belysning fram/bak genom displayen.

Evobike CLASSIC-7 har ett växelsystem med sju lägen från välkända Shimano. Systemet är integrerat i baknavet vilket ger hög driftsäkerhet samt minimalt skötselbehov. Du kan växla när som helst under cyklingen förutom när du trampar mycket hårt. Bromssystemet består av fotbroms för bakhjulet och hydraulisk skivbroms för framhjulet. Detta ger ordentlig bromskraft i alla lägen.

Räckvidd

Räckvidden för elcyklar är alltid svårt att specificera eftersom det beror på en mängd olika faktorer, i synnerhet hur mycket du hjälper till att trampa samt vilket assistansläge du valt. För att ge en ungefärlig bild brukar vi ange räckvidden till ca 45-75 km för det lilla batteriet eller 65-100 km för det stora batteriet per laddning.

Motor och batteri

Evobike CLASSIC-7 har utrustats med en navmotor i framhjulet från kvalitetsmärket Ananda. Motorn har 250W effekt och startar automatiskt när du trampar.

Litiumbatteriet har en kapacitet på 432 Wh eller 576 Wh. Det går bra att ladda batteriet på plats i cykeln, alternativt ta loss det för laddning på annan plats. Med Classic-7 följer nu en ännu kraftigare 3A-laddare vilket gör att batteriet laddas upp till 50% snabbare än tidigare.

Leverans, retur och betalning

Laddare och batteri medföljer.

Evobike CLASSIC-7 levereras i kartong direkt hem till din dörr. Cykeln levereras till 95% färdigmonterad med båda hjulen på plats. Det enda du själv gör är att räta upp styret och skruva fast pedalerna. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till din dörr.

*Cykeln som visas i miljöbilder kan i vissa fall visa föregående års modell och detaljer kan därmed skilja från den elcykel som levereras till dig. Se produktbilder för exakta detaljer. 

Specifikationer

Reservdelar

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL