Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Spara 3 000 kr

Evobike Travel - Hopfällbar

16 499 kr

ink. moms

Rek.pris: 19 499 kr

I lager

  • Du sparar3 000 kr
  • Kompakt - lätt att ta med
  • Topplacering i flera tester
  • Kvalitetskomponenter

Produktbeskrivning

Topplacering i flera elcykeltester! Evobike Travel är en smidig hopfällbar elcykel med navmotor i bakhjulet. Riktigt bra cyklingskänsla och busenkel att vika ihop. Kom ihåg att du har möjlighet att uppgradera till ett större batteri, en näst intill unik möjlighet för marknaden. På årets modell hittar du en uppdaterad OLED-display på styret som tar mindre plats och gör att Evobike Travel får en ännu mer slimmad känsla.

Design

Att Evobike Travel är designad i ett kompakt format gör den både mycket snygg och praktisk. Riktigt bra cyklingskänsla och busenkel att vika ihop utan verktyg. Den finns tillgänglig i tre färger, silver, svart samt blå, med snygga läderdetaljer på handtagen. Batteriet är integrerat i ramen på ett mycket stilfullt sätt vilket bidrar till den kompakta och slimmade känslan.

Hopfälld blir elcykeln så pass kompakt att den enkelt får plats i bagaget på bilen, i husbilen eller tar minimalt med plats i förrådet under de snöigaste dagarna.

Prestanda och användning

Evobike Travel har alla de karaktärsdrag som en riktigt bra hopfällbar elcykel ska ha. Den är kompakt och smidig men har ändå en riktigt bra cyklingkänsla, dessutom utan att kompromissa på komponenternas kvalité. Du fäller enkelt ihop cykeln på ramens mitt och fäller ner styret vilket ger ett kompakt hopfällt format.

När du använder denna glömmer du snabbt bort att det är en fällbar elcykel det handlar om, cyklingkänslan är helt enkelt riktigt bra! En del av detta kommer från att batteriet är integrerat i ramen vilket ger en låg tyngdpunkt. Effekten blir en mer följsam och sportigare cyklingkänsla. Batteriets placering gör även att man inte påverkar pakethållarens lastkapacitet, vilket placering av batteriet under pakethållaren gör. Du kan enkelt ladda batteriet direkt i cykeln genom ett ladduttag strax under styret eller genom att lossa batteriet från cykeln och ladda det separat på annan plats.

Motorn startar automatiskt när du trampar och assisterar upp till 25 km/h, i enlighet med gällande trafikregler. Du ställer enkelt in på OLED-displayen hur mycket motorn ska hjälpa till i fem nivåer. Utöver det kan du även se information om batteriets status, hastighet och distansmätare.

Räckvidd

Räckvidden för elcyklar är alltid svårt att specificera eftersom det beror på en mängd olika faktorer, i synnerhet hur mycket du hjälper till att trampa samt vilket assistansläge du valt. För att ge en ungefärlig bild brukar vi ange räckvidden till ca 30-50 km för det lilla batteriet eller 35-60 km för det stora batteriet per laddning.

Motor och batteri

Evobike Travel är utrustad med kvalitetskomponenter, detta gäller inte minst motorn och batteriet. Den effektiva borstlösa navmotorn med 250W effekt kommer från kvalitetsmärket Ananda och är beläget i bakhjulet. Litiumbatteriet finns i två valbara storlekar, 324 Wh och 378 Wh. Med årets modell följer en 3A-laddare som låter dig ladda ditt batteri upp till 50% snabbare än tidigare.

Leverans, retur och betalning

Laddare och batteri medföljer.

Evobike Travel levereras i kartong men är i princip bara hopfälld. Bara att vika upp och börja cykla direkt! Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig.

 *Cykeln som visas i miljöbilder kan i vissa fall visa föregående års modell och detaljer kan därmed skilja från den elcykel som levereras till dig. Se produktbilder för exakta detaljer.

Specifikationer

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL