Jubileumsfest!

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Travel

Evobike Travel är en hopfällbar elcykel med en hjuldiameter på 20 tum. Modellen är riktigt lättcyklad med cyklingskänsla som påminner mycket om en fullstor cykel, och det tar inte lång tid innan man glömt bort att det är en kompakt hopfällbar elcykel man sitter på! Evobike Travel är utrustad med märkeskomponenter av genomgående hög kvalitet. Motorn kommer från märket Ananda och växlarna från Shimano.

1 produkter

Spara 3 000 kr
Evobike Travel - Hopfällbar

Evobike Travel - Hopfällbar

Topplacering i flera elcykeltester! Evobike Travel är en smidig hopfällbar elcyk...

I lager

Rek.pris: 17 999 kr
14 999 kr
ink. moms

 

Travel-serien från EvoBike

 

Travel-serien från EvoBike representerar toppen av flexibilitet och kvalitet inom hopfällbara elcyklar. Med dess lättviktiga design och användarvänlighet, erbjuder EvoBike Travel en unik kombination av bekvämlighet och prestanda. Denna serie är skapad för att ge cyklister en unik upplevelse, med förstklassiga komponenter som Ananda-motor och Shimano-växlar, vilket säkerställer pålitlig och smidig körning i alla situationer.

EvoBike Travel-serien är mer än bara en elcykel; det är en investering i din mobilitet och frihet. Med dess innovativa design och toppmoderna funktioner erbjuder Travel-serien en unik elcykelupplevelse. Vare sig du behöver en pålitlig följeslagare för din dagliga pendling eller en kompakt lösning för äventyr i staden, är EvoBike Travel det självklara valet.


Fördelar med EvoBike Travel-serien

 

Kompakt och hopfällbar design: EvoBike Travel är enkel att vika ihop, vilket gör den perfekt för pendling och förvaring i små utrymmen.

Högkvalitativa komponenter: Med en motor från Ananda och växlar från Shimano erbjuder Travel-serien en pålitlig och smidig cykelupplevelse.

Uppgraderbart batteri: Möjligheten att uppgradera till ett större batteri ger längre räckvidd och ökad flexibilitet.

Avancerad OLED-display: Den uppdaterade OLED-displayen bidrar till en slimmad och modern känsla, samtidigt som den ger all nödvändig information tydligt och lättillgängligt.

 

Varför välja EvoBike Travel?

 

Topplacering i elcykeltester: EvoBike Travel har utmärkt sig i flera tester, vilket bevisar dess överlägsenhet inom kategorin.

Optimerad cyklingskänsla: Trots sin kompakta storlek erbjuder Travel en cyklingskänsla som liknar den hos fullstora elcyklar.

Lätt att transportera: Den hopfällbara designen gör Travel-serien idealisk för dig som är på språng och behöver ta elcykeln med på tåget eller bussen.

Kvalitet till ett lågt pris: EvoBike Travel erbjuder exceptionell kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris, tack vare effektiva inköpskanaler och kapade mellanhänder.

 

Frågor och svar om EvoBike Travel

 

Hur lång är räckvidden för EvoBike Travel?

 

Räckvidden varierar beroende på batteristorlek, 30-50 km för det lilla batteriet eller 35-60 km för det stora batteriet per laddning. Med möjligheten att uppgradera kan du anpassa räckvidden efter dina behov.

 

Är EvoBike Travel svår att vika ihop?

 

Nej, dess design är intuitiv och enkel att hantera, vilket gör ihopvikningen snabb och problemfri.

 

Kan jag använda EvoBike Travel i alla väder?

 

Ja, med högkvalitativa komponenter och robust konstruktion är Travel byggd för att klara olika väderförhållanden.

 

Vad skiljer EvoBike Travel från andra hopfällbara elcyklar?

 

Travel skiljer sig genom sin kombination av prestanda, kvalitetskomponenter och flexibilitet, samt möjligheten till batteriuppgradering.

 

Hur snabbt kan EvoBike Travel färdas?

 

Motorn assisterar upp till 25 km/h. Hastigheten regleras enligt lag för elcyklar, men motorns effektivitet säkerställer en jämn och snabb acceleration.

 

Var kan jag köpa EvoBike Travel?

 

EvoBike Travel är tillgänglig direkt genom vår e-handel, vilket garanterar bästa möjliga pris och service.

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL