Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Spara 9 000 kr

Evobike Cargo Pro

27 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 36 999 kr

Åter i lager 2024-07-23

  • Du sparar9 000 kr
  • BÄST I TEST - Aftonbladets stora test av eldrivna lastcyklar
  • Plats för 4 barn
  • Lång livslängd och hög prestanda

Produktbeskrivning

*Bilderna stämmer inte helt överens med verkligheten. På bilderna syns en annan display än den display som levereras med cykeln.

Evobike Cargo Pro är ett måste för dig som letar efter en elcykel med suverän lastkapacitet som rymmer hela familjen.

Design

Elektriska lådcykeln Evobike Cargo Pro är en välbyggd elektrisk lådcykel med fina komponenter samt en läcker design. Designmässigt är Evobike Cargo Pro slimmad för att vara en elektrisk lådcykel, mycket tack vare att batteriet är dolt under en av sittbänkarna i lådan. Cykeln har en svartlackerad ram samt detaljer i borstat aluminium och läder, vilket ger elcykeln en lyxig look. I lådan finns dubbla sittbänkar med plats för fyra (!) barn, packning eller husdjur. På varje sittplats finns justerbart trepunktsbälte och längst långsidorna finns säkerhetsbyglar som kan justeras i höjdled.

Prestanda och användning

Motorn startar automatiskt när du börjar trampa och assisterar upp till hela 25 km i timmen. Du väljer hur mycket motorn skall hjälpa till via en snygg OLED-skärm belägen på styret som visar hastighet samt trippmätare. Det går även utmärkt att helt stänga av eldriften om så önskas och cykla som en vanlig cykel.

Huvudramen är tillverkad i aluminium vilket ger en lägre vikt samt utmärkt rostskydd. De flesta övriga detaljer på Evobike Cargo Pro, såsom sadelstolpe och vevarmar, är även de tillverkade i aluminium. Aluminiumfälgarna är extraförstärkta med dubbla bottnar samt ekrar i rostfritt stål.

Växelsystemet kommer från Shimano (modell Altus) och har åtta växellägen. Bromssystemet består av en skivbroms per hjul, varav en av dem är försedd med parkeringsbromsfunktion om cykeln parkeras i lutning. Resultatet blir en säker och pålitlig inbromsning i alla lägen.

Räckvidd

Räckvidden för elcyklar är alltid svårt att specificera eftersom det beror på en mängd olika faktorer, i synnerhet hur mycket du hjälper till att trampa samt vilket assistansläge du valt. För att ge en ungefärlig bild brukar vi ange räckvidden till ca 40 km för det lilla batteriet eller 50 km för det stora batteriet per laddning.

Motor och batteri

Evobike Cargo Pro är utrustad med kvalitetskomponenter, detta gäller inte minst motorn och batteriet. Den effektiva borstlösa navmotorn med 250W effekt kommer från välkända kvalitetsmärket Bafang och är beläget i bakhjulet.

Litiumbatteriet finns i två valbara storlekar, 432 Wh och 540 Wh. Batteriet kan laddas antingen direkt på cykeln eller plockas loss för laddning på annan plats.

Leverans, retur och betalning

Laddare och batteri medföljer.

Evobike Cargo Pro levereras i kartong direkt hem till din dörr. Monterad till 95% och fodrar endast mindre handpåläggning av dig. De sista 5% innefattar att skruva fast styret, kontrollera däcktrycket samt ladda batteriet. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig med fri frakt.

Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning.

Specifikationer

Reservdelar

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL