Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Spara 500 kr

Cykelvagn SunBee Tassen, för husdjur V2 - Grön/Svart

1 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 2 499 kr

I lager

Produktbeskrivning

Cykelvagn SunBee Tassen är en smidig cykelvagn för dig som vill ta med ditt husdjur på cykelutflykten! Cykelvagnen passar utmärkt för djur upp till 25 kg och är enkel att hålla ren tack vare en extraförstärkt botten som täckts av ett lättskött gummimaterial.

Design

SunBee Tassen har en sportig och smidig design och kan även vikas ihop för enklare förvaring. Ram och fälgar i aluminium gör vagnen lätt och rostfri. Cykelvagnen har luftintag med öppningsbara nät som finns både fram och bak samt en öppningsbar lucka i taket. Perfekt för varma sommardagar med andra ord!

Prestanda och användning

Ett fäste ingår som monteras permanent innanför cykelns hjulmutter/snabbkoppling på bakhjulet. Därefter går det snabbt att koppla av/på vagnen till din cykel. Fästanordningen passar normalt även elcyklar med motor i bahjulet. I detta utförande ingår ett roterbart-framhjul och handtag som är perfekt om man vill använda vagnen för promenader.
Botten av cykelvagnen är extraförstärkt och kan hålla en vikt upp till 35 kg (vi rekommenderar dock en maxvikt på 25 kg för husdjur) och har täckts av ett lättskött gummimaterial så det är enkelt att hålla rent.

Leverans, retur och betalning

SunBee Tassen levereras i kartong direkt hem till din dörr. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig med fri frakt.

Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning.

Specifikationer

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL