Jubileumsfest!

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

För husdjur

Upptäck Evobikes unika utbud av cykelvagnar för husdjur. Perfekt för säkra och bekväma cykeläventyr med dina fyrbenta vänner. Att investera i en cykelvagn för husdjur från Evobike är att investera i kvalitetstid med ditt husdjur. Våra vagnar kombinerar säkerhet, komfort och hållbarhet för att ge dig och ditt husdjur de bästa förutsättningarna för oförglömliga äventyr. Utforska vårt sortiment idag och upplev friheten att ta med din bästa vän överallt!

1 produkter

Spara 500 kr
Cykelvagn SunBee Tassen, för husdjur V2 - Grön/Svart

Cykelvagn SunBee Tassen, för husdjur V2 - Grön/Svart

Cykelvagn SunBee Tassen är en smidig cykelvagn för dig som vill ta med ditt husd...

I lager

Rek.pris: 2 499 kr
1 999 kr
ink. moms

 

Cykelvagnar för husdjur

 

Att cykla är inte bara en fantastisk motionsform för människor; det erbjuder också ett unikt sätt att utforska världen tillsammans med våra husdjur. Med Evobikes sortiment av cykelvagnar för husdjur kan du enkelt ta med din fyrbenta vän på nästa äventyr. Våra cykelvagnar är designade med både komfort och säkerhet i åtanke, så att ditt husdjur kan njuta av turen lika mycket som du.

 

Varför välja en cykelvagn för husdjur från Evobike?

 

Evobikes cykelvagnar för husdjur är mer än bara ett transportmedel; de är en investering i ditt och ditt husdjurs välbefinnande. Varje modell är noggrant utformad för att säkerställa att ditt husdjur sitter säkert och bekvämt, oavsett om ni utforskar stadens gator eller landsbygdens vägar.

 

Unika egenskaper hos våra cykelvagnar

 

Våra cykelvagnar skiljer sig från mängden genom deras användarvänliga design och högkvalitativa material. De lättrengörda ytorna, luftintagen med nät och den säkra luckan i taket är bara några av de egenskaper som gör våra vagnar idealiska för husdjur. Dessa funktioner garanterar att ditt husdjur får frisk luft och kan njuta av utsikten, samtidigt som det är skyddat från väder och vind.

 

Säkerhet och komfort i fokus

 

Säkerheten är vår högsta prioritet. Därför inkluderar våra cykelvagnar funktioner som säkerhetsflaggor, reflekterande element och en stabil konstruktion som enkelt kan fästas vid de flesta cyklar. Komforten för ditt husdjur tas också på största allvar, med mjuka dynor och gott om utrymme att röra sig på.

 

Underhåll och skötsel

 

Att underhålla din cykelvagn är enkelt, tack vare de vattentåliga materialen och de lättskötta ytorna. Vi erbjuder även tips och råd för hur du bäst tar hand om din vagn, så att den kan följa med på många äventyr framöver.

 

Vanliga Frågor och Svar

 

Kan jag använda cykelvagnen i alla väder?

 

Våra cykelvagnar är vattenresistenta och kan till viss del motstå vatten. För en högre vattentålighet rekommenderar vi att impregnera tyget.

 

Hur vet jag vilken storlek som passar mitt husdjur?

 

Vi rekommenderar att du mäter ditt husdjurs längd och höjd, och jämför dessa mått med dimensionerna som anges för varje vagn.

 

Är cykelvagnarna svåra att montera?

 

Nej, våra cykelvagnar är designade för att vara enkla att montera och demontera, med tydliga instruktioner som följer med varje produkt.

 

Kan cykelvagnen användas för andra ändamål än cykling?

 

Absolut! Många av våra kunder använder sina cykelvagnar som mobila hus för sina husdjur när de är på camping eller vid andra utomhusaktiviteter.

 

Hur underhåller jag min cykelvagn på bästa sätt?

 

Rengör vagnen regelbundet med mild tvållösning och kontrollera alla fästen och rörliga delar för att säkerställa att de är i gott skick.

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL