VÅRKAMPANJ

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Provcykla hemma

Vi på Evobike.se är måna om att du som kund ska bli helt nöjd med ditt köp hos oss. I vanliga butiker har du möjlighet till begränsad provcykling innan du fattar ditt beslut. Beställer du från en webbutik har du alltid ångerrätt om du inte blir nöjd. Ångerrätten innebär att du "försiktigt får undersöka" din nya cykel. Vi vill gå längre än så. Det ska vara tryggare att köpa din elcykel av oss på EvoBike än i din lokala butik!

 

 

En unik möjlighet!

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att provcykla din nya elcykel hemma under 14 dagars tid. Vi är helt säkra på att du kommer bli nöjd med din Evobike elcykel. Därför vågar vi ge dig möjligheten att verkligen testa din cykel på alla sätt. Om du inte blir nöjd med din cykel kan du returnera din elcykel till oss inom ramen för ångerrätten trots att cykeln är använd. Det enda du som kund bekostar vid retur är returfraktkostnaden, 400 kr för en tvåhjulig cykel, 700 kr för en trehjuling och 1000 kr för en lådcykel. I övrigt sker full återbetalning! 

 

 

Erbjudandet gäller med följande villkor:

  • Maximalt 50 km cykling
  • Allt förpackningsmaterial måste finnas kvar och cykeln återsänds i sitt originalemballage. Vid avsaknad av originalemballage faktureras en avgift på 500 kr.
  • Cykeln får inte vara skadad, utöver normalt slitage under provcyklingssträckan.
  • Erbjudandet gäller endast för privatpersoner och ej företag/organisationer.

Om EvoBike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL