Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Pendla med elcykel

Hur är det att pendla med en elcykel från evobike? Både praktiskt och väldigt roligt! Det finns många fördelar med att pendla med en elcykel. Vi har listat fem fördelar att pendla med elcykel.


1. En elcykel är billig i drift

Investera i en elcykel och slipp betala parkeringsavgifter eller drivmedelskostnader. Du behöver inte leta efter parkeringsplatser, riskera parkeringsbot eller stressa mellan möten. Hoppa upp på din elcykel och trampa i väg, snabbt och smidigt. Kom ihåg att köpa med ett bra lås till din elcykel.


2. Slipp långa bilköer med elcykel

Rusningstrafik är inte något problem om du pendlar med en elcykel. Susa fram på din elcykel så behöver du inte oroa dig över att komma sent till mötet, förskolehämtningen eller träningen för att du fastnat i en stillastående bilkö.


3. Ta elcykel - undvik trängsel i kollektivtrafik

Trånga tunnelbanor, fulla bussar eller försenade och inställda avgångar är aldrig roligt. Kanske går bussen bara en gång varannan timme? Pendla med en elcykel så slipper du bry dig om trängsel eller strul i kollektivtrafiken.


4. Långa uppförsbackar är inga problem

Har tanken på att komma till jobbet svettig gjort att du valt bort att cykelpendla? En lång uppförsbacke eller motvind är inte några problem om du pendlar med en elcykel eftersom elmotorn hjälper dig på traven. Du kommer inte att bli lika svettig och varm som om du skulle cykla på en traditionell cykel. Perfekt om du cyklar till jobbet och inte har möjlighet att duscha.


5. Elcykel – bättre för miljön

Gör miljön en tjänst och lämna bilen hemma. Genom att pendla med en elcykel släpper du ut mindre avgaser som förstör miljön. Dessutom kommer du ut i friska luften, något vi alla mår bra av!Fem snabba tips för dig som vill börja pendla med en elcykel

1. Köp ett bra lås, gärna ett som är försäkringsgodkänt.

2. Lämna inte batteriet kvar i elcykeln när du inte använder den. Batteriet tar du enkelt loss och bär med dig.

3. En bra cykelhjälm räddar liv!

4. Kläder efter väder – regn är inte något problem bara du är rätt klädd.

5. Rätt elcykel till rätt ändamål: fundera hur dina pendlingsförhållanden ser ut och välj rätt elcykel efter behov. Vi har en köpguide som hjälper dig att välja rätt.

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL