Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Spara 6 000 kr

Fyndex - EvoBike Trail 432 Wh - Orange

16 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 22 999 kr

I lager

Produktbeskrivning

FYNDEX! Produkten är använd utomhus som fotoexemplar i ca 48 km. Produkten är i fint använt skicka med spår av användning så som mindre smuts och en liten lack skada på höger vevarm. Se produktbild. Skickas i originalkartong med fri frakt och full garanti.

Evobike Trail är designad för äventyr! Denna robusta MTB med sina 29"-hjul rullar smidigt på allt från grus till gräs och stigar. Den kraftiga motorassistansen gör varje tur till en fröjd, och med en minimalistisk OLED-display har du alltid kontroll på din färd. Perfekt för dig som vill utforska mer!

Design

Evobike Trail utmärker sig med en vridstyv ram i aluminium och stora, breda däck som enkelt hanterar ojämnt underlag. En högkvalitativ dämpgaffel från Suntour med 100 mm slaglängd och lockout-funktion bidrar till en behaglig åktur även på de mest krävande stigarna. Den minimalistiska OLED-displayen på styret kompletterar den moderna designen och ger cykeln en ren och stilig look.

Prestanda och användning

Utrustad med ett bakhjulsdrivet system från Ananda med imponerande 40 Nm vridmoment och nio Shimano Alivio-växlar, hanterar Trail utmanande terräng med lätthet. De hydrauliska skivbromsarna från Shimano säkerställer kraftfull bromsning i alla situationer. Den smidiga displayen tillåter enkel kontroll över motorassistans och viktig färdinformation, vilket gör den till den ultimata följeslagaren på dina äventyr.

Räckvidd

Evobike Trail levererar en imponerande räckvidd som varierar mellan 45-100 km beroende på batterival, vilket gör den till en pålitlig partner för både korta turer och längre utflykter. Med detta flexibla batterisystem kan du anpassa cykelns uthållighet efter dina behov.

Motor och batteri

Med en Ananda motor och ett litiumbatteri med två valbara kapaciteter, 432 Wh eller 576 Wh, erbjuder Trail både kraft och uthållighet. Batteriet är integrerat lågt i ramen för att öka stabiliteten och kan laddas både i och utanför cykeln för din bekvämlighet.

Leverans, retur och betalning

Laddare och batteri medföljer.

Evobike Trail levereras i kartong direkt hem till din dörr. Cykeln levereras till 95% färdigmonterad med båda hjulen på plats. Det enda du själv gör är att räta upp styret och skruva fast pedalerna. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig med fri frakt.

Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning.

Specifikationer

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL