VÅRKAMPANJ

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

  • Hem
  • Fyndhörna
  • Fyndex Elcykel Trehjulig Elcykel Evobike Elegant 24 tum 250W 432 Wh - Olivgrön
Spara 6 000 kr

Fyndex Elcykel Trehjulig Elcykel Evobike Elegant 24 tum 250W 432 Wh - Olivgrön

23 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 29 999 kr

I lager

Produktbeskrivning

FYNDEX! Cykeln är i bra skick, uppackad och testad utomhus där av finns spår av användning såsom smuts på däcken. Skickas inom stockholms området med vårt lokala fraktbolag. Även fri frakt och full garanti ingår.  

Evobike Elegant är en stadig trehjulig elcykel med 250W hjälpmotor från Bafang, lithiumbatteri med celler från Samsung, tre växlar och fotbroms.

Modellen är perfekt för dig som vill ha en elcykel men behöver lite hjälp att hålla balansen. De tre hjulen gör det möjligt att stanna cykeln utan att sätta ner foten i marken. Evobike Elegant är även populär för den höga lastkapaciteten, eftersom korg finns både fram och bak. EvoBike Elegant är en trehjulig elcykel med 24 tums hjuldiameter fram och 20" hjuldiameter bak. Modellen är normalstor, vilket gör den stadig samtidigt som den inte är lika skrymmande som många större trehjulingar. Modellen fungerar bra för personer mellan ca: 155-195 cm.

Evobike Elegant är utrustad med en så gott som underhållsfri elmotor från Bafang belägen i framnavet. Motorn startar automatiskt när du börjar trampa och assisterar upp till ca: 18 km/h. Motorassistansen bryter lite tidigare än på en tvåhjulig elcykel av säkerhetsskäl, eftersom trehjulingar kan förlora sin stabila känsla i höga farter. Du väljer själv hur mycket motorhjälp du vill ha i fem nivåer via ett knapptryck på styret. I mitten av styret finns en tydlig LCD-display med färgskärm där det framgår info om bl. a. effektläge, aktuell hastighet och batteristatus.Utöver det kan du också via usb-porten på displayen t ex ladda din telefon.

Batteriet på Evobike Elegant är av typen Litium-Ion och består av kvalitetsceller av typen 18650. Batterikapaciteten är 36 V 12 Ah (432 Wh) alternativt 36 V 16 AH (576 Wh) vilket ger en räckvidd om upp till 48 km* alternativt 64 km med 576 Wh per laddning. Batteriet är fastlåst mot cykelns ram, men det går givetvis att låsa upp för att ta med till annan plats för laddning om så önskas.

Växelsystemet kommer från Shimano och har tre växellägen. Man byter växel med ett vridreglage på styrets högra sida. Denna typ av växelsystem är mycket driftsäkra samtidigt som de fordrar mycket lite service. Bromssystemet består av dubbla bromsar, där bakbromsen är traditionell fotbroms medan bromsen för framhjulet är en handbroms av typen skivbroms. Skivbromsen har även ett parkeringsbromsläge om du skulle parkera cykeln i lutning.

Cykeln är utrustad med allt man kan önska för att få god prestanda i kombination med lång hållbarhet. Exempel på detta är den ultralätta ramen i aluminium i kombination med extraförstärkta dubbelbottnade aluminiumfälgar. Aluminium ger inte bara låg vikt, utan kan kort och gott inte rosta även om man någon gång får en skada i lacken

Produkten levereras i kartong men är så gott som startklar. Du behöver endast räta upp styret och ställa in sadeln i lagom höjd. Självklart följer laddare med vid köp.

Specifikationer

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL