Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

GPS-spårning Bikefinder GPS-tracker BFG1T

1 699 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Med Bikefinder får du friheten att cykla utan rädsla för stöld

Cykelstölder har utvecklats till ett stort samhällsproblem. Men med BikeFinder finns det en lösning. En toppmodern spårningsenhet baserad på GPS-, GSM-och Bluetooth. Bikefinder kan lätt kan integreras i alla typer av cyklar.

En expansionsmekanism säkrar enheten i styret, vilket gör det praktiskt taget omöjligt att ta bort den utan de specialverktyg som medföljer din tracker.

BikeFinder har också en app där du som cykelägare kan följa cykelns position när som helst och rapportera en eventuell stöld direkt i appen. Få ytterligare sinnesfrid med en branschledande cykelförsäkring från Moderna. Du kommer tillbaka på nya hjul om din cykel stjäls och inte kan hittas utan att betala dyra självrisker.

När du har köpt enheten laddar du en app från App Store eller Google Play och sedan tecknar du försäkringen. Försäkringen tecknas enkelt via bikefinder.com eller via appen. Som kund kontakter du Bikefinder direkt vid eventuella frågor. Man kan såklart betala månadsvis och även via ett abonnemang som löper under en längre tid till en lägre kostnad. Månadskostnad från 69:- upp till 249:- beroende på betalningsalternativ och värde på cykeln. Du väljer själv nivå, men försäkringen täcker cyklar med ett maximalt värde upp till 100.000 kr. 

  • Vikt: 52 g.
  • Certifiering: IP-65, FCC, CE.
  • Dimensioner: 221 x 92 x 61mm.
  • Kompatibilitet: Passar alla styren med en innerdiameter på 15-27 mm. Vilket motsvarar ca 96% av alla cykelstyren på marknaden.
  • Batteri: 960mAh.
  • Laddare: 2,5 meter USB-C-laddningskabel medföljer.

Bra att notera! Produkten lämpar sig inte att använda på Classic modellerna om man inte byter ut handtagen till Sport-8 handtag.

Läs mer om denna produkt hos Bikefinder
Försäkringsvilkoren finner du här Försäkringsvilkor

Specifikationer

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL