Jubileumsfest!

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Commute

Evobike Commute är en helt ny elcykel, designad och framtagen i Sverige. Med sju växlar, ett lågt insteg och integrerat lithiumbatteri i ramen är det den perfekta pendlarcykeln för hela familjen. Dämpad framgaffel, upprätt körställning och kraftfullt batteri – med EvoBike Commute tar du dig bekvämt fram på ett miljövänligt och ekonomiskt vis.

1 produkter

Spara 6 000 kr
Evobike Commute
Aftonbladet 4 plus elcyklar

Evobike Commute

Evobike Commute är en helt ny elcykel, designad och framtagen i Sverige. Med sju...

I lager

Rek.pris: 24 999 kr
18 999 kr
ink. moms

 

Commute-serien från EvoBike

 

EvoBike Commute-serien, designad i Sverige, erbjuder en optimal mix av funktion, stil och hållbarhet för den moderna pendlaren. Den kombinerar robust konstruktion, integrerat batteri och lågt insteg med avancerade funktioner för pålitlig och bekväm transport. Perfekt för dagligt bruk, Commute-serien är en investering i din mobilitet och en grönare framtid.

 

Fördelar med EvoBike Commute-serien

 

Integrerat batteri: EvoBike Commute har ett integrerat batteri vilket ger en slank och strömlinjeformad design, samtidigt som det skyddar batteriet från väder och vind.

Stabil och mångsidig unisex-ram: Ramens utseende, material och design gör denna elcykel till ett utmärkt val för alla i familjen, oavsett ålder eller storlek.

Avancerade bromssystem: EvoBike Commute kompromissar inte på säkerheten. De hydrauliska skivbromsarna och den kraftiga fotbromsen säkerställer en säker och kontrollerad körupplevelse.

Effektiv räckvidd och snabbladdning: Med ett kraftfullt batteri i två storlekar tillsammans med en kraftig 3A-laddare möjliggör EvoBike Commute längre turer och mindre laddningstid, perfekt för den upptagna pendlaren.

 

Varför välja EvoBike Commute?

 

Miljövänligt pendlande: Med EvoBike Commute minskar ditt koldioxidavtryck och bidrar till en grönare framtid.

Pendlaranpassad körställning: EvoBike Commutes bekväma och upprätta körställning gör längre resor mer njutbara och mindre ansträngande.

Lågt insteg: För enkel på- och avstigning har Commute ett lågt insteg vilket underlättar för användare av alla åldrar och förmågor.

Hållbarhet och kvalitet: I varje komponent har vi försökt göra det bästa valet av kvalitativa tillverkare och välkända leverantörer för att din investering i en EvoBike Commute ska vara både långsiktig och värdefull.

 

Frågor och svar om EvoBike Commute

 

Hur lång är batteriets livslängd?

 

Med ordentligt underhåll kan batteriet hålla upp till flera år, beroende på användning.

 

Vilket underhåll krävs?

 

Regelbunden kontroll av bromsar, däck och batteri rekommenderas för bästa prestanda.

 

Vad ingår i garantin?

 

EvoBike erbjuder omfattande garantier som täcker ram, batteri och elektriska komponenter.

 

Kan jag anpassa min Commute-elcykel med tillbehör?

 

Ja, ett brett utbud av tillbehör är tillgängligt för att göra din cykel ännu mer personlig och funktionell.

 

Är Commute-serien lämplig för terrängkörning?

 

Medan den är designad främst för stadskörning, klarar de breda däcken och dämpade framgaffeln även mindre krävande terränger.

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL