Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Spara 8 000 kr

Evobike Cargo Duo

29 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 37 999 kr

I lager

  • Du sparar8 000 kr
  • Perfekta elcykeln för småbarnsfamiljen
  • Plats för två barn med extra lastutrymme
  • Kraftfull motor

Produktbeskrivning

Evobike Cargo Duo är den ultimata elcykeln för småbarnsfamiljen! Kombinationen mellan elcykel och cykelvagn tillsammans med den kraftfulla motorn på 250W från välkända Bafang gör Evobike Duo till räddaren i vardagspusslet.

Att cykla på en trehjulig cykel skiljer sig en del från att cykla på en vanlig tvåhjulig cykel. Det kan därför ta lite tid och träning innan det känns naturligt och bekvämt att använda sin nya trehjuling. Vi brukar likna det vid att lära sig cykla på nytt. Läs gärna vår guide under tips och guider för att lära dig mer om detta! 

Design

Elcykel Evobike Cargo Duo är i grund och botten en trehjulig elcykel med dubbla hjul framtill och ett drivande hjul bak. Det går även utmärkt att helt stänga av eldriften om så önskas och cykla som en vanlig cykel. I fronten finns en kupé likt en cykelvagn, där två barn upp till cirka fem år sitter komfortabelt, och bakom ryggstödet finns ett rejält förvaringsutrymme för ryggsäcken eller ett par matkassar.

Prestanda och användning

Evobike Cargo Duo har alla de karaktärsdrag som en riktigt bra elcykel ska ha i kombination med rymligt lastutrymme. Motorn startar automatiskt när du börjar trampa och assisterar upp till hela 25 km i timmen! Du väljer hur mycket motorn skall hjälpa till via en lättanvänd och vattentät LCD-display på styret. Displayen har färgskärm och visar bland annat din hastighet, trippmätare och batteristatus. Displayens USB-port kan även ladda din telefon. Om du behöver motorhjälp när du leder cykeln kan man hålla in en knapp för att få motorn att driva i 5 km/h, så kallad walk assist.

Växelsystemet kommer från Shimano (modell Altus) och har åtta växellägen. Bromssystemet består av tre individuella hydrauliska skivbromsar från Bengal - en för varje hjul. Resultatet blir en säker och pålitlig inbromsning i alla lägen.

I övrigt är Evobike Cargo Duo utrustad med LED-belysning fram och bak samt reflexer. Kapellet skyddar mot vind och stänk, det är dock inte vattentätt och skyddar inte mot ihållande regn.

Räckvidd

Räckvidden för elcyklar är alltid svårt att specificera eftersom det beror på en mängd olika faktorer, i synnerhet hur mycket du hjälper till att trampa samt vilket assistansläge du valt. För att ge en ungefärlig bild brukar vi ange räckvidden på cirka 30-45 km, beroende på körstil och lastvikt.

Motor och batteri

Evobike Cargo Duo är utrustad med en kraftfull 250W elmotor från välkända Bafang. Motorn startar automatiskt när du börjar trampa och hjälper till upp till 25 km/h.

Batteriet har en kapacitet på 396 Wh vilket ger en ungefärlig räckvidd på 30-45 km, beroende på körstil. Batteriet kan enkelt plockas loss från cykeln om du önskar ladda på annan plats.

Leverans, retur och betalning

Laddare och batteri medföljer.

Evobike Cargo Duo levereras i kartong direkt hem till din dörr. Monterad till 95% och fodrar endast mindre handpåläggning av dig. De sista 5% innefattar att skruva fast styret, kontrollera däcktrycket samt ladda batteriet. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig med fri frakt.

Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning.

Specifikationer

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL