PRE-SEASON SALE

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Hopfällbar elcykel

Känslan av en fullstor elcykel! Evobike Travel är en hopfällbar elcykel med en hjuldiameter på 20 tum. Modellen är riktigt lättcyklad med cyklingskänsla som påminner mycket om en fullstor elcykel, och det tar inte lång tid innan man glömt bort att det är en kompakt hopfällbar elcykel man sitter på!

1 produkter

Spara 3 000 kr
EvoBike Travel - Hopfällbar

EvoBike Travel - Hopfällbar

Topplacering i flera elcykeltester! EvoBike Travel är en smidig hopfällbar elcyk...

I lager

Rek.pris: 17 999 kr
14 999 kr
ink. moms

Hopfällbar elcykel

Vad är en hopfällbar elcykel?

 

En hopfällbar elcykel har alla de praktiska egenskaperna som en vanlig elcykel har med den extra egenskapen att den fällbara elcykeln är just det, fällbar. Det betyder att du enkelt kan vika ner din elcykel och lyfta in den i bagaget på bilen, förvara den i det trånga garaget, lägga in den i nattågets bagageförvaring eller under skrivbordet på kontoret. 

 

Genomgående märkeskomponenter


Våra hopfällbara elcyklar är utrustade med ett 36V litiumbatteri som integrerats snyggt i ramen. Detta ger en snygg och slimmad design samtidigt som cykeln blir mycket stabil. Evobike Travel är utrustad med märkeskomponenter av genomgående hög kvalitet, där elsystemet och drivpaketet ligger i fokus. Motorn kommer från märket Bafang och cellerna i litiumbatteriet från Samsung, vilket borgar för hög driftsäkerhet och lång livslängd.

Om EvoBike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL