Jubileumsfest!

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Spara 500 kr

Cykelvagn Evobike Yxlan Svart / Grå

3 499 kr

ink. moms

Rek.pris: 3 999 kr

I lager

Produktbeskrivning

Evobike Yxlan är en allsidig cykelvagn som enkelt konverterar mellan barnvagn, strollervagn och cykelvagn. Universal cykelfäste som passar de flesta cyklar gör denna till en smidig kamerat till din cykel! 

Design

Här har du en allsidig cykelvagn för livets olika pyssel! EvoBike Yxlan förvandlar du enkelt från barnvagn till strollervagn eller cykelvagn. Hyttan fäller du snabbt ihop så att vagnen får plats i bilens bagageutrymme. För bästa komfort är det vadderat säte och 5-punkt säkerhetsbälte till barnet och regntak samt tonade sidorutor. 

Här kan du lasta totalt 26 kg ( rekommenderat med barn på max 18 kg) och fjädringssystemet på bakaxeln ger dig smidig och bekväm körning hela vägen. 

Modellen har handbroms på handtaget som också är justerbart. Parkeringsbroms ingår såklart och däcken är 20" luftfyllda. Reflexer för god synlighet på hjul och vagn. Ramen är av aluminium så den är lätt och robust. 

Givetvis följer modellen transportstyrelsens rekommendationer, vilket innebär bl.a. reflexer bak och i hjulen samt fempunktsbälten.

Evobike Yxlan är vattenresistent och kan till viss del motstå vatten. För en högre vattentålighet rekommenderar vi att impregnera tyget.

Mått monterad (LBH): 107 x 75 x 103 cm

Mått hopfälld (LBH): 100 x 60 x 28 cm

Mått packutrymme:
Djup 60 cm
Längd 20 cm
Bredd 50 cm
Sits till tak 60 cm

Leverans, retur och betalning
EvoBike Yxlan levereras i kartong direkt hem till din dörr. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig med fri frakt.

Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning.

Specifikationer

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL