Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Spara 1 000 kr

Cykelvagn Evobike Väddö

2 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 3 999 kr

I lager

  • Du sparar1 000 kr
  • Praktisk cykelvagn+barnvagn
  • Plats för två barn
  • Luftig och trivsam kupé

Produktbeskrivning

Evobike Väddö är en praktisk cykelvagn med plats för upp till två barn som även kan användas som barnvagn. Barnvagnspaket ingår i priset med två roterbara framhjul, perfekt för dig som vill cykla in till "stan" för att sedan promenera bland butikerna.

Design

Evobike Väddö är en stor cykelvagn i sportig design. Cykelvagnen har en luftig och trivsam kupé med stora fönster som ger gott om ljusinsläpp och har plats för ett eller två barn. Fempunktsbälten har bekväma komfortkuddar och båda sittplatserna har säkerhetsknäppning.

Framrutan kan vikas upp för att antingen använda vagnen öppen eller med medföljande myggnät. Även bakdelen av tyget kan vikas upp för att få ett bättre luftflöde genom vagnen under varma dagar. På taket finns ytterligare en öppningsbar lucka dels för ventilation, men även för att du ska kunna kika ner på barnen när du promenerar med vagnen

Givetvis följer modellen transportstyrelsens rekommendationer, vilket innebär bl.a. väl synliga färger, reflexer bak samt fempunktsbälten.

Mått monterad (LBH): 106 x 82 x 106 cm

Mått hopfälld (LBH): 76 x 33 x 73 cm

Mått packutrymme:

Djup 26 cm

Längd 62 / 52 cm

Bredd 23 / 16 cm

Sits till tak 60 cm

Prestanda och användning

Det går snabbt att omvandla cykelvagnen till barnvagn när det behövs, och vagnen kan även vikas ihop på sekunder för enklare förvaring. På sidan av vagnen finns smart förvaring för barnvagnshjul/fästarm så att det bakre bagageutrymmet kan användas för packning. Bakom vagnen finns ett stort bagageutrymme samt fickor för t.ex. mobiltelefon och vattenflaska. Vagnen har justerbar dämpning bak i tre steg som du kan anpassa efter lastvikten.

Evobike Väddö passar för två barn upp till ca 5 år eller en passagerare maxvikt på 44 kg (2 x 22 kg). Det är ej rekommenderat att skjutsa barn som väger över 22 kg oavsett om ett eller två barn sitter i vagnen, eftersom risken för snedbelastning då ökar.

Evobike Väddö är vattenresistent och kan till viss del motstå vatten. För en högre vattentålighet rekommenderar vi att impregnera tyget.

Ramen och fälgarna är tillverkade i aluminium vilket ger låg vikt i kombination med rostskydd. Sidohjulen har 20" diameter och ger bra rull samt god framkomlighet även på sämre väglag. Cykelvagnen är dessutom utrustad med stötdämpare (kan ställas i tre lägen) för ökad komfort.

I cykelvagnens pris ingår ett fäste till din cykel, som monteras fast innanför vänster hjulmutter (eller snabbkoppling) på cykelns bakhjul. Fästet fungerar normalt även på elcyklar med motor i baknavet. Om du vill kunna växla vagnen mellan olika cyklar så kan du köpa till extrafästen som tillbehör. Cykelvagnens fästarm som kopplas till din cykel är försedd med säkerhetsfjäder, så att vagnen inte följer med i fallet om din cykel skulle välta.

Leverans, retur och betalning

Cykelvagnen Evobike Väddö levereras i kartong direkt hem till din dörr. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig med fri frakt.

Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning.

Specifikationer

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL