Jubileumsfest!

Köp här

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

Garanti

Att köpa en elcykel är ett stort beslut. Kanske är det din första elcykel? Vi vill erbjuda dig fullständig trygghet i samband med ditt köp. Därför har vi ett av marknadens absolut bästa garantipaket för din Evobike elcykel. Nedan garanti gäller för elcyklar från Evobike. För övriga produkter, se våra köpvillkor.

2 års garanti

Evobike är en cykel av högsta kvalitet. Vi erbjuder 2 års garanti* på alla våra el-cyklar från Evobike. Elcyklar från Evobike är utrustade med litiumbatterier av mycket hög kvalitet. Vi erbjuder 2 års garanti** på ALLA batterier.

5 års motorgaranti

Våra cyklar är utrustade med motorer av högsta kvalitet från ledande tillverkare. Vi erbjuder 5 års garanti på cykelns elmotor.

10 års ramgaranti

Våra ramar är av högsta kvalitet. Vi erbjuder 10 års garanti på cykelns ram.

*Garantin omfattar ej slitagedelar såsom däck, slang, bromsklossar etc.

**Precis som för alla andra batterier så tappar även batterier från Evobike kapacitet med tiden. Normal kapacitetsförlust omfattas ej av garantin.

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL