Jubileumskampanj

KÖP HÄR

Marknadens bästa garantipaket!

Provcykla i 14 dagar!

Säkra betalningar med Klarna

  • Hem
  • Fyndhörna
  • Fyndex - Elcykel Trehjulig Elcykel Evobike Elegant 24 tum 250W 2023 432 Wh - Svart
Spara 5 000 kr

Fyndex - Elcykel Trehjulig Elcykel Evobike Elegant 24 tum 250W 2023 432 Wh - Svart

24 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 29 999 kr

I lager

Produktbeskrivning

FYNDEX! Produkten är lätt använd men har kosmetisk skada på sadeln samt kosmetiska skavanker på både stänkskärmarna, sadelhållaren samt bakkorgen (se bilder). Skickas iväg i originalemballage med fri frakt samt full garanti.

Evobike Elegant är en stadig trehjulig elcykel med hög lastkapacitet tack vare rymliga korgar som finns både fram och bak. Med en 250 Watt hjälpmotor, tre växlar och fotbroms, så är det den perfekta elcykeln för dig som vill ta dig fram med stil men behöver lite hjälp att hålla balansen.

Att cykla på en trehjulig cykel skiljer sig en del från att cykla på en vanlig tvåhjulig cykel. Det kan därför ta lite tid och träning innan det känns naturligt och bekvämt att använda sin nya trehjuling. Vi brukar likna det vid att lära sig cykla på nytt. Läs gärna vår guide under tips och guider för att lära dig mer om detta!

Design

Evobike Elegant är en trehjulig elcykel i klassisk model med 24” hjuldiameter. Modellen är normalstor, vilket gör den stadig samtidigt som den inte är lika skrymmande som många större trehjulingar, och fungerar bra för personer mellan ca: 155-195 cm. Instegshöjden är 25 cm. 

Prestanda och användning

Cykeln är utrustad med allt man kan önska för att få god prestanda i kombination med lång hållbarhet. I mitten av styret finns en smidig och slimmad OLED-display där det framgår info om bland annat effektläge, aktuell hastighet och batteristatus.

Evobike Elegant har ett växelsystem med tre växellägen från välkända Shimano.

Räckvidd

Räckvidden för elcyklar är alltid svårt att specificera eftersom det beror på en mängd olika faktorer, i synnerhet hur mycket du hjälper till att trampa samt vilket assistansläge du valt. För att ge en ungefärlig bild brukar vi ange räckvidden till ca 48 km för det lilla batteriet eller 64 km för det stora batteriet per laddning.

Motor och batteri

Evobike Elegant är utrustad med kvalitetskomponenter, detta gäller inte minst motorn och batteriet. Den så gott som underhållsfria elmotor med 250W effekt kommer från välkända kvalitetsmärket Ananda och är beläget i framnavet. Motorassistansen bryter lite tidigare än på en tvåhjulig elcykel av säkerhetsskäl, eftersom trehjulingar kan förlora sin stabila känsla i höga farter. Du väljer själv hur mycket motorhjälp du vill ha i fem nivåer via ett knapptryck på styret.

Litiumbatteriet finns i två valbara storlekar, 432 Wh och 540 Wh.

Leverans, retur och betalning

Laddare och batteri medföljer.

Produkten levereras i kartong men är så gott som startklar. Du behöver endast räta upp styret och ställa in sadeln i lagom höjd. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig.

Specifikationer

Recensioner

Om Evobike

Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vackra Aveiro, Portugal.

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss:

KlarnaDHL