COVID-19: Vi fortsätter att skicka varor som vanligt. Mindre förseningar kan förekomma, men vi arbetar nonstop för att leverera allt så fort vi kan.
   Kundservice

Provcykla hemma


Vi på Evobike.se är måna om att du som kund ska bli helt nöjd med ditt köp hos oss. I vanliga butiker har du möjlighet till begränsad provcykling innan du fattar ditt beslut. Beställer du från en webbutik har du alltid ångerrätt om du inte blir nöjd. Ångerrätten innebär att du "försiktigt får undersöka" din nya cykel. Vi vill gå längre än så. Det ska vara tryggare att köpa din el-cykel av oss på EVOBIKE än i din lokala butik!

En unik möjlighet!
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att provcykla din nya el-cykel under 14 dagars tid. Vi är helt säkra på att du kommer bli nöjd med din Evobike el-cykel. Därför vågar vi ge dig möjligheten att verkligen testa din cykel på alla sätt. Om du inte blir nöjd med din cykel kan du returnera din el-cykel till oss inom ramen för ångerrätten trots att cykeln är använd. Det enda du som kund bekostar vid retur är returfraktkostnaden, 250 kr för en tvåhjulig cykel, 400 kr för en trehjuling och 600 kr för en lådcykel. I övrigt sker full återbetalning! Erbjudandet gäller med följande villkor:

- Maximalt 50 km cykling

- Allt förpackningsmaterial måste finnas kvar och cykeln återsänds i sitt originalemballage

- Cykeln får inte vara skadad, utöver normalt slitage under provcyklingssträckan.

- Erbjudandet gäller endast för privatpersoner och ej företag/organisationer.

Showroom i Norrtälje
Det går även bra att komma förbi vårt showroom på Gösvägen 28 i Norrtälje, 45 minuter norr om Stockholm, för en provtur. Vi har öppet mån-torsd. kl 09.00 - 17.00 samt fredagar fram till kl. 16.00. Hör i så fall av dig till oss så bokar vi upp en tid för personlig visning!