Kundservice

Om oss
Evobikes elcyklar är utvecklade och designade i Norrtälje, norr om Stockholm, där vi även har våra 5000 m2 stora kontors- och lagerlokaler. Tillverkningen sker huvudsakligen i vår fabrik belägen i vackra Aveiro, Portugal.

När du köper en Evobike skall du kunna känna dig trygg med att få en elcykel där det inte snålats in på detaljer. Med över 20 års erfarenhet från cykelbranschen har våra utvecklare designat elcyklar som inte bara skall hålla för våra tuffa nordiska förhållanden, utan även kännas fantastiska att cykla med. Komponenter har därmed valts från välkända leverantörer som t.ex. Shimano, Samsung, LG och Tektro.

Vi på Evobike vill att alla ska kunna unna sig en riktig kvalitetselcykel utan att det ska behöva kosta en förmögenhet. Vår målsättning är att alltid erbjuda marknadens mest prisvärda elcyklar. Vi har flera gånger ställt upp i oberoende elcykeltester och vunnit första pris hos bl. a. Aftonbladet och Vi Bilägare. Vårt framgångsrecept har gjort oss till en av Nordens ledande elcykelleverantörer.

Evobike.se är en del av Nordbutiker i Sverige AB. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus inom området lätta eldrivna fordon såsom elcyklar, elsparkcyklar, elmopeder och eldrivna promenadscooters. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi främst säljer våra egna varumärken. Vi befinner oss i stark tillväxt och har vid fyra tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Sedan starten 2006 har vi levererat eldrivet till uppemot 200.000 nöjda kunder i Norden och har idag en årlig omsättning över 120 mkr. Vårt kontor och varulager finns i Norrtälje, 45 min norr om Stockholm, där vi i dagsläget är ca: 35 anställda.