Kundservice

ElfordonspremienOBS: Elfordonspremien håller på att ta slut! Skynda att köpa din elcykel innan det är för sent. Klicka här för att läsa mer.

Regeringen satsar på miljön: 25% elcykelpremie från 20 september 2017!
För att främja användandet av eldrivna färdmedel har regeringen beslutat att införa en s.k. elfordonpremie. Premien omfattar bl.a. elcyklar och berättigar köpare av nya elcyklar till en premie (bidrag) om 25 procent, med ett bidragstak på 10.000 kr, av elcykelns inköpspris. Även rabatterade elcyklar omfattas av premien!

Bidraget gäller retroaktivt från och med den 20 september 2017. Ansökningsformuläret finns nu tillgängligt hos Naturvårdsverket (se länk nedan). Där kan du fylla i formuläret antingen digitalt med Bank ID, eller skriva ut blanketten om du föredrar att fylla i för hand. OBS: Du behöver kvitto och ramnummer för att kunna fylla i ansökan, detta får du i samband med leverans av elcykeln. Efter godkänd ansökan kommer Naturvårdsverket att sköta utbetalningen av premien direkt till dig som kund.

Då regeringen endast har avsatt en begränsad budget per år till premien rekommenderar vi att man skickar in sin ansökan snarast möjligt för att inte riskera att bli utan premie.

Mer information om elcykelpremien finns på länkarna nedan:

Länk till ansökan på Naturvardsverket.se

Länk till förordningen på Riksdagen.se

Vanliga frågor

Notera att elcykelkit och 500W elcyklar inte kommer att omfattas utav elcykelpremien i dagsläget.

Om du vill veta mer om elcykelpremien går det bra att kontakta oss på Evobike.se antingen per e-post eller telefon:

E-post: info@evobike.se
Tel: 08-522 309 80

*Det är alltid Naturvårdsverket som gör bedömningen ifall du är berättigad till att få en premie för den elcykel du har köpt.

08-52230980
Telefontider
Mån-Tors 10-12, 13-17
Fredag 10-12, 13-15
Org.nr: 556908-9385
Godkänd för F-skatt