Kundservice

Elcykel EvoBike ECO-Sport 500W 2016 Herr - Sepangblå metallic

Utgått ur sortimentet

Enter fullscreen
  • Elcykel EvoBike ECO-Sport 500W 2016 Herr - Sepangblå metallic
  • Elcykel EvoBike ECO-Sport 500W 2016 Herr - Sepangblå metallic
  • Elcykel EvoBike ECO-Sport 500W 2016 Herr - Sepangblå metallic
  • Elcykel EvoBike ECO-Sport 500W 2016 Herr - Sepangblå metallic
  • Elcykel EvoBike ECO-Sport 500W 2016 Herr - Sepangblå metallic
  • Elcykel EvoBike ECO-Sport 500W 2016 Herr - Sepangblå metallic
Arrow Right Arrow Left
13 995:-
 Fri hemleverans!
OutOfStock
13995
SEK
Elcykel EvoBike ECO-Sport 500W 2016 Herr - Sepangblå metallic
45001520
45001520
Evobike ECO-Sport har ett sportigt utanpåliggande växelsystem med åtta växlar från Shimano Acera. Modellen är perfekt för pendlaren som vill ha ett brett spektrum i utväxlingen samt liten kraftförlust vid trampning. ECO-Sport har en superstark borstlös 500W navmotor i bakhjulet. - 500W borstlös motor i bakhjulet - 36V 10Ah (360 Wh) integrerat Li-Ion-batteri - 28" hjul, 51 cm ramhöjd - 8 växlar Shimano Acera - Skivbroms fram och bak - PAS kontroll i 5 olika nivåer - LED-belysning, batteridriven *= Maximalt tillåten motorstyrka är 250W på elcyklar. Denna cykel får alltså ej framföras på allmän väg. Evobike ECO-Sport är en sportig herrcykel som lämpar sig utmärkt för pendling lite längre distanser. Modellen har flera komfortdetaljer såsom ergonomisk sadel från Velo, vinklingsbar och höjbar styrstam samt ergonomiska handtag. Cykeln har ett kraftfullt 36V 10Ah lithiumbatteri i pakethållaren som kan låsas bort om du önskar ta med batteriet inomhus för laddning.Självklart är ram och i princip alla komponenter tillverkade i aluminium samt dubbelbottnade fälgar med ekrar i rostfritt stål. Kvalitetsdäck med storlek 44-622 från Kenda med reflexrand och punkteringsskydd (Kenda K-Shield).Den borstlösa navmotorn är belägen i bakhjulet på EvoBike ECO-Sport. Detta ger mycket sportig cyklingskänsla och ett naturligt driv i trampandet. Motorstyrkan är på 500W och ger enormt med kraft i accelerationer och motlut, samtidigt som toppfarten hamnar på runt 35-40 km/h. Du kan själv välja hur mycket motorn skall hjälpa till i fem olika nivåer. Självklart går det att cykla helt utan motorhjälp för den som vill det. I princip märks det då inte av att det är en elcykel du använder då motorbromseffekten är mycket liten. På PAS-panelen på styret finns även information om batteriets status, strömbrytare för motorn samt strömbrytare för framlampan.Cykeln är för övrigt utrustad med pakethållare, heltäckande stänkskärmar, ringklocka, reflexer samt belysning. Belysningen är av energisnål LED-modell och drivs av cykelns huvudbatteri.SNABBFAKTA:- 500W borstlös motor i baknavet*- 36V 10Ah (360Wh) Li-Ion-batteri- 28" hjul, 44-622 däck (Kenda) med reflexrand- Dubbelbottnade (extraförstärkta) fälgar- Ram: 6061 Aluminium, 51 cm ramhöjd- Åtta växlar, Shimano Acera- Växelreglage: Shimano Revoshift-8 (vridreglage)- Cassette: Shimano Hyperglide, 11T-32T- Skivbroms fram och bak, Tektro Novela- PAS kontroll i 5 olika nivåer samt batteriindikator- LED-belysning, drivs av huvudbatteriet- Reflexer- RingklockaCykeln levereras till 95% monterad i kartong och fordrar endast en enklare slutmontering. Delar som behöver fästas är sadel, pedaler och styre. Monteringsanvisning medföljer.*= Maximalt tillåten motorstyrka är 250W på elcyklar. Denna cykel får alltså ej framföras på allmän väg. Möjlighet finns att strypa motorstyrkan elektroniskt för den som ej behöver utnyttja full motorkapacitet. I priset ingår till denna cykel även ett tumgasreglage för den som vill kunna använda motorn utan att trampa.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

Evobike ECO-Sport har ett sportigt utanpåliggande växelsystem med åtta växlar från Shimano Acera. Modellen är perfekt för pendlaren som vill ha ett brett spektrum i utväxlingen samt liten kraftförlust vid trampning. ECO-Sport har en superstark borstlös 500W navmotor i bakhjulet. - 500W borstlös motor i bakhjulet - 36V 10Ah (360 Wh) integrerat Li-Ion-batteri - 28" hjul, 51 cm ramhöjd - 8 växlar Shimano Acera - Skivbroms fram och bak - PAS kontroll i 5 olika nivåer - LED-belysning, batteridriven *= Maximalt tillåten motorstyrka är 250W på elcyklar. Denna cykel får alltså ej framföras på allmän väg.

Evobike ECO-Sport är en sportig herrcykel som lämpar sig utmärkt för pendling lite längre distanser. Modellen har flera komfortdetaljer såsom ergonomisk sadel från Velo, vinklingsbar och höjbar styrstam samt ergonomiska handtag. Cykeln har ett kraftfullt 36V 10Ah lithiumbatteri i pakethållaren som kan låsas bort om du önskar ta med batteriet inomhus för laddning.

Självklart är ram och i princip alla komponenter tillverkade i aluminium samt dubbelbottnade fälgar med ekrar i rostfritt stål. Kvalitetsdäck med storlek 44-622 från Kenda med reflexrand och punkteringsskydd (Kenda K-Shield).

Den borstlösa navmotorn är belägen i bakhjulet på EvoBike ECO-Sport. Detta ger mycket sportig cyklingskänsla och ett naturligt driv i trampandet. Motorstyrkan är på 500W och ger enormt med kraft i accelerationer och motlut, samtidigt som toppfarten hamnar på runt 35-40 km/h. Du kan själv välja hur mycket motorn skall hjälpa till i fem olika nivåer. Självklart går det att cykla helt utan motorhjälp för den som vill det. I princip märks det då inte av att det är en elcykel du använder då motorbromseffekten är mycket liten. På PAS-panelen på styret finns även information om batteriets status, strömbrytare för motorn samt strömbrytare för framlampan.

Cykeln är för övrigt utrustad med pakethållare, heltäckande stänkskärmar, ringklocka, reflexer samt belysning. Belysningen är av energisnål LED-modell och drivs av cykelns huvudbatteri.

SNABBFAKTA:

- 500W borstlös motor i baknavet*
- 36V 10Ah (360Wh) Li-Ion-batteri
- 28" hjul, 44-622 däck (Kenda) med reflexrand
- Dubbelbottnade (extraförstärkta) fälgar
- Ram: 6061 Aluminium, 51 cm ramhöjd
- Åtta växlar, Shimano Acera
- Växelreglage: Shimano Revoshift-8 (vridreglage)
- Cassette: Shimano Hyperglide, 11T-32T
- Skivbroms fram och bak, Tektro Novela
- PAS kontroll i 5 olika nivåer samt batteriindikator
- LED-belysning, drivs av huvudbatteriet
- Reflexer
- Ringklocka

Cykeln levereras till 95% monterad i kartong och fordrar endast en enklare slutmontering. Delar som behöver fästas är sadel, pedaler och styre. Monteringsanvisning medföljer.

*= Maximalt tillåten motorstyrka är 250W på elcyklar. Denna cykel får alltså ej framföras på allmän väg. Möjlighet finns att strypa motorstyrkan elektroniskt för den som ej behöver utnyttja full motorkapacitet. I priset ingår till denna cykel även ett tumgasreglage för den som vill kunna använda motorn utan att trampa.

Elektronikbox borstlös 500W 36V, Evobike 5-speed
5-speed PAS-kontrollpanel till Evobike
Lithiumbatteri 36V 10Ah svart till 500W elcykel
Därför ska du köpa din elcykel hos Evobike.se!
Elcykel Trygghetsgaranti
Elcykel Stöldskydd
Elcykel Prova hemma
Läs mer - klicka på ikonerna