Kundservice

Evobike - Bäst i test


På Evobike.se hittar du marknadens mest prisvärda elcyklar. Vi vill att alla ska kunna unna sig en riktig kvalitetselcykel utan att det ska behöva kosta en förmögenhet.

Evobike har deltagit i flera stora svenska elcykeltester under åren och har vid flera tillfällen utsetts till bäst i test, samt får ofta kommentarer som "prisfynd" eller "prisvärd." Tydliga tecken på att du får mycket för pengarna om du köper en Evobike.Evobike Sport-8
Evobikes flaggskepp Sport-8 har framgångsrikt deltagit i flera stora elcykeltest genom åren.

2021, 2019 och 2018 var Sport-8 med i Aftonbladets stora elcykeltest och har vid samtliga tillfällen belönats med höga betyg. Under testet 2019 blev Evobike Sport-8 dessutom BÄST I TEST och den enda elcykeln som tilldelas maximalt betyg, 5 av 5 Plus, samt korades till testvinnare inom samtliga kategorier.

"Sport-8:s motor från Bafang är kraftfull och ger bra skjuts när det behövs." -Aftonbladet 2021.

"Kvaliteten känns stabil rakt igenom och priset gör den svårslagen när man väger in vad den kan och hur den är att cykla." -Aftonbladet 2019.

"Evobikes sportmodell är en hybrid som är lätt att cykla på." -Aftonbladet 2019.

Sport-serien finns i standard och mid-drive modell, samt med herr- och damram.
Läs mer om Evobike Sport-8 genom att klicka här.


Evobike Sport-8 Mid-drive
Sport-8 Mid-drive är utrustad med en mittmotor, vilket ger extra hög körkomfort och passar perfekt för den som pendlar till jobbet. 2021 var Sport-8 Mid-drive med i Testfaktas oberoende laboratorietest och belönades med det höga betyget 7,5 med följande motivering:

"Bra bromsar. Ergonomiskt utformade handtag. Mycket hög körkomfort." - Testfakta 2021.

Sport-8 hade det klart lägsta försäljningspriset av samtliga modeller i testet, men kom trots det på en tredje plats! Ett starkt bevis på att du får mycket för pengarna om du väljer en Evobike. 2018 var Sport-8 Mid-drive BÄST I TEST som en av två elcyklar, med 5 av 5 i betyg. Den modell som testades blev dessutom utsedd till BÄSTA UNISEX/DAM.

"Det här är en mycket bra och prisvärd elcykel som passar utmärkt för pendlingsresor till och från jobbet."

Sport-serien finns i standard och mid-drive modell, samt med herr- och damram.
Läs mer om Evobike Sport-8 Mid-drive genom att klicka här.


Evobike Classic
Evobike Classic är en komfortabel designcykel som får betyget "prisfynd" i Aftonbladets stora test. Betyget hamnar i nivå med betydligt dyrare konkurrenter som Crescent och Ecoride och högre än de två modeller som kommer från Monark.

"Evobike Classic ger mer för pengarna." -Aftonbladet.

"Prisfynd." - Aftonbladet.

Classic-serien finns med tre eller sju växlar samt med herr- och damram.
Läs mer om Evobike Classic genom att klicka här.


Evobike ECO-7
2019 får ECO-7, som en av få elcyklar, betyget 4 av 5 Plus i Aftonbladet stora elcykeltest. Modellen jämförs i testet med betydligt dyrare elcyklar från bland annat Ecoride.

Andra elcyklar i samma prisklass som ECO-7 får i sina omdömen kommentarer som "känns betydligt simplare än ECO-7 från Evobike."

Evobike ECO-serie finns med tre eller sju växlar samt med herr- och damram.
Läs mer om Evobike ECO-7 genom att klicka här.


Evobike Travel
Evobike Travel överraskar både Aftonbladets och Vi Bilägares testpanel med sin stadighet, en egenskap som inte är självklar när det gäller hopfällbara cyklar. Cyklar med mindre hjulstorlek kan generellt upplevas som att man inte får upp någon ordentlig fart, det stämmer inte när det gäller Evobike Travel.

"Elmotorns kraft kompenserar de små hjulens tillkortakommande vad gäller hastighet. Evobike Travel är alltså inte bara ämnad för att smidigt ta med sig i båten, husbilen eller husvagnen utan går alldeles utmärkt att använda som brukscykel för den som vill ha ett smidigt och kompakt alternativ." -Vi Bilägare.

Läs mer om Evobike Travel genom att klicka här.
Evobike Cargo
2019 blev Evobike Cargo PRO BÄST I TEST i Aftonbladet stora test av eldrivna lådcyklar.

Testpanelen gick igenom funktionalitet, användarvänlighet, känsla, säkerhet och prisvärdhet på samtliga deltagande lådcyklar. Vi är enormt stolta över att Evobike Cargo PRO belönades med hela 14 av 15 möjliga plus i betyg!

"Bästa pris/prestanda." -Aftonbladet 2019.

"Evobike har tagit fram en konkurrenskraftig lastcykel med en snygg låda av trä." -Aftonbladet 2019.

Evobike Cargo PRO är en modern eldriven lådcykel med bra lastutrymme.
Läs mer om Evobike Cargo PRO genom att klicka här.